LENOVO VIBE C

Последно ажурирање Пред 2 месеци
Број #24
1 - 3 на 3
По договор
Состојба: Ново
Трансакција: Се продава
LENOVO VIBE C
Изменет Пред 2 месеци

Опис

078 298 840

 

Контакт со понудувачот

  Приватно лице
  Регистриран на 7. Jun 2017

  Коментари

  Прашања? Повеќе информации? Додадете нов коментар... Потребно е да се најавите.
  Поставувај прашања поврзани само со овој оглас.
  Коментарите се модерирани.
  По договор
  Контакт со понудувачот 07886xxxx

  Информации за понудувачот

  Локација на оглас

  Нема специфицирано локација