Плац Скопје Центар Крњево

Скопје, Македонија
Објавено Пред 2 недели
Број #30
1 слика
666666.00 Euro €
Трансакција: Се продава
Плац Скопје Центар Крњево
Скопје, Македонија,
Објавено Пред 2 недели

Опис

Продавам плац со маркичка за изградба на зграда од 2400м2.(6 ката) Чисти документи комплет. Може замена за 25% од 2400м2.

 

Контакт со понудувачот

  Приватно лице
  Регистриран на 26. Nov 2017

  Коментари

  Прашања? Повеќе информации? Додадете нов коментар... Потребно е да се најавите.
  Поставувај прашања поврзани само со овој оглас.
  Коментарите се модерирани.
  666666.00 Euro €
  Контакт со понудувачот 7030xxxx

  Информации за понудувачот

  Локација на оглас

  Скопје, Македонија
  Ул 166 бр 26