Лустер Флора

Скопје, Македонија
Последно ажурирање Пред 2 недели
Број #23
1 - 3 на 3
1200.00 МКД
Состојба: Ново
Трансакција: Се продава
Лустер Флора
Скопје, Македонија,
Изменет Пред 2 недели

Опис

Висечки лустер флора дијаметар 37 см. Состав полипропиленска пластика

 

Контакт со понудувачот

  Приватно лице
  Регистриран на 31. May 2017

  Коментари

  Прашања? Повеќе информации? Додадете нов коментар... Потребно е да се најавите.
  Поставувај прашања поврзани само со овој оглас.
  Коментарите се модерирани.
  1200.00 МКД
  Контакт со понудувачот 07056xxxx

  Информации за понудувачот

  Локација на оглас

  Скопје, Македонија