PLAC NA MARKOV MANASTIR

Скопје, Македонија
Објавено Пред 5 месеци
Број #26
Нема прикачено слики Нема прикачено слики
24000.00 МКД
PLAC NA MARKOV MANASTIR
Скопје, Македонија,
Објавено Пред 5 месеци

Опис

Се продава плац на Марков Манастир од 900м2, погоден за викендичка и за индустриски објект. Лоциран е на главниот пат спроти маркетите. Може и делба, цената е 24 000 со можност за договор.

 

Контакт со понудувачот

  Приватно лице
  Регистриран на 23. Jun 2017

  Коментари

  Прашања? Повеќе информации? Додадете нов коментар... Потребно е да се најавите.
  Поставувај прашања поврзани само со овој оглас.
  Коментарите се модерирани.
  24000.00 МКД
  Контакт со понудувачот 071 711xxxx

  Информации за понудувачот

  Локација на оглас

  Скопје, Македонија
  Ul.Hristo Tatarcev 2/52