Opel Astra 1.6 karavan

Скопје, Македонија
Последно ажурирање Пред 2 недели
Број #28
1 - 2 на 2
1500.00 Euro €
Состојба: Користени
Трансакција: Се продава
Opel Astra 1.6 karavan
Скопје, Македонија,
Изменет Пред 2 недели

Опис

Se prodava Opel Astra karavan 1.6 so vgraden fabricki plinski ured. Voziloto e kupeno novo vo Makedonija. Prva registracija e 2002 godina. Registrirano e do 05.2018.

За автомобилот

Opel
Astra
Караван
2002
5
5
2
Не
Не
55 KW
5
Оцени го овој корисникПрикажи кориснички рејтинг0.0Инстант поракадо понудувач

 

Контакт со понудувачот

  Приватно лице
  Регистриран на 8. Jul 2017

  Коментари

  Прашања? Повеќе информации? Додадете нов коментар... Потребно е да се најавите.
  Поставувај прашања поврзани само со овој оглас.
  Коментарите се модерирани.
  1500.00 Euro €
  Контакт со понудувачот 07022xxxx

  Информации за понудувачот

  Локација на оглас

  Скопје, Македонија
  Нобелова