За Трговец

Кои сме ние?

Местото каде што сите имаат можност да купуваат и продаваат на интернет. Моментално сме на почеток со нашиот сервис и имаме една цел, да понудиме водечка платформа за огласи во Македонија користејки ги најновите и тренди технологии кои ќе му овозможат на секој корисник лесна и едноставна употреба.

Основната идеја на Trgovec.com е едноставна: ние поврзуваме луѓе и бизниси и ги обезбедуваме со информации и алатки кои им се потребни за трговија, без никаква претплата.

 

Лесна регистрација со користење на следниве социјални мрежи:

  • Facebook
  • Google
  • Tweeter

Воведуваме опција Фидбек (Feedback) која претставува многу важен дел од заедницата на Trgovec.com. Кога ќе разберете што значат броевите и ѕвездичките, ќе биде многу полесно да се оцени угледот на корисникот што дава можност да се подигне квалитетот на трговијата.

 

Подобра комуникација на корисниците со воведување на инстант пораки, каде секоја порака е дел од разговорот на одреден оглас. 

 

Оптимизиран и чист изглед на дизајнот кој овозможува подобар преглед на битните информации за секој корисник.